Kraften af venlighed – Shannon McKain

Hvis du følger mine rejser på sociale medier, ved du, at jeg lige har færdiggjort 23 præsentationer om 21 dage i Missouri, Vermont, Massachusetts, New Hampshire, Michigan og New York, og også haft en hurtig tur til Barcelona, Spanien.

Siden jeg kom hjem, har det taget alt inde i mig for ikke at dvale i mit soveværelse med min kat og gøre andet end søvn.

Heldigvis for mig på fredag, lærte jeg ikke og i stedet en lektion om hvorfor jeg aldrig vil stoppe med at tro på godhedens godhed, uanset omstændighederne.

Tilbage i min hjemby Kansas City var denne fredag solrig og 80 grader, meget usædvanlig den 28. oktober. Forsøger at være produktiv i stedet for at stirre på min seng og overveje en lur, besluttede jeg at vaske min bil og køre et par ærinder. Da jeg færdiggjorde en fantastisk bilvask (min far lærte mig rigtigt!) Og trængte ind i støvsugeren, pludselig hørte jeg den højeste basmusik, jeg ikke havde hørt siden den poundende musik og jublende fans på Arrowhead Stadium.

Det var så højt, og jeg kæmpede allerede for en forfærdelig hovedpine, jeg kunne ikke tænke mig lige til at tælle mine fire kvartaler for vakuumet.

Så jeg stod der og tænkte. Skal jeg gå over og sige noget? Skal jeg ignorere det? Skal jeg bare gå hjem? Har jeg virkelig nået den alder, hvor jeg har denne interne samtale med mig selv? Ha.

Jeg vendte mig om til fella ved siden af mig, der omtalte en meget flot rød skinnende bil og spurgte hans mening: “Jeg tænker på at sige noget til fella med den høje musik … er jeg skør?” Til hvilken han svarede, ” Ingen! Det er også ubehageligt for mig! “Perfekt. Denne fyr var mindst otte år yngre end mig, og han følte det samme som jeg gjorde.

Så jeg gik tilfældigt til en lys grå fyrdørsbil. Det var beskedent, en ældre model med et par bukser og ridser. Fella lænede sig ind i bagsædet, og alt jeg kunne se var hans jeans og hvide sko.

“Hej! Undskyld mig! “Sagde jeg forfærdeligt.

Han poppede hovedet ud bag bagdøren til passagersiden. Hans arme blev tungt tatoveret fra top til bund og hovedet blev barberet. Basen stod stadig højt højt. Mit hjerte begyndte at pounde sammen med det.

Jeg smilede nervøst, da jeg nærmede mig lidt tættere, så han kunne høre mig. “Hej! Så undskyld at forstyrre dig …. er jeg super gammel, hvis jeg beder dig om at slå det ned bare en smidge? “

Han reagerede straks. “Ingen! Slet ikke. Faktisk tænkte jeg det var lige så højt også! Desuden, hvor gammel er du alligevel, du er ikke så meget ældre end mig. “

Jeg grinede: “Jeg er kun 34, men jeg føler mig så gammel, selv tænker på, at jeg skal bede nogen om at skrue ned deres fantastiske melodier.”

“Jeg er 29. Du er ikke så gammel.” Han holdt pause i et sekund … “Ærligt, da du gik herover, troede jeg, jeg var ved at komme ind i så mange problemer. Jeg kan ikke tro, hvor rart du var ved at bede mig om at slå det ned. Tak for din venlighed! Jeg hedder Chris. “

“Intet problem Chris! Mit navn er Shannon, rart at møde dig. Og tak for forståelsen! “Jeg begyndte at gå tilbage til min bil.

Jeg kunne ikke ryste den tanke ud af mit hoved. Jeg bad høfligt ham om at slå sin musik ned. Var jeg virkelig så venlig at det var noget, han bemærkede? Jeg spekulerede på, hvordan var Chris liv, og hvor ofte havde han selv oplevet venlighed uden fordom, fordomme eller antagelser?

Jeg startede vakuumet og tænkte stadig på hans ord, men et par minutter senere skød han mig, da han poked hovedet i min bil fra den anden side.

Han sagde: “Du ved, du lavede virkelig min dag. Jeg kunne ikke tro, hvor dejligt du var for mig. Jeg kom lige ud af føderalt fængsel og flyttede til Kansas City, da jeg kunne få et job her. Og folk er ikke rigtig dejlige for mig. “

Whoa. Min krop spændte op, og mit sind racerede. Føderalt fængsel Dræbte han nogen Var han i en bande? Hvem er Chris og hvad har jeg fået mig ind i.

Jeg satte støvsugeren ned og gik rundt til den anden side af min bil. Jeg smilede og sagde: “Nå, jeg er meget ked af, at jeg ikke kunne klare musikken i dag. Men jeg er glad for at vi kunne få en god samtale! “

“Jeg var i føderal fængsel i 5 år, jeg kunne få min GED og lære færdigheder til at blive en svejser. Jeg havde ikke nogen steder at gå, så staten sendte mig til et halvvejs hus i Leavenworth, mens jeg satte et CV sammen og ledte efter et job. Jeg har aldrig haft et kørekort indtil nu. Og jeg var i stand til at få min egen lejlighed for første gang! Og et firma i North Kansas City tilbød mig et svejsearbejde med en anstændig løn. Jeg kan ikke tro, at jeg faktisk laver noget af mig selv. Og jeg kan ikke tro, hvor dejligt du var om musikken. Ingen andre ville have gået op til mig for ikke at være så rart, mens jeg beder mig om at slå den ned. “

Ingen andre ville have gået op til ham, endsige, havde været så rart til ham.

Jeg har tænkt på Chris ‘ord i de sidste fire dage.

På trods af min voldsomme hovedpine, trods det faktum, at jeg har været på vej i tre uger lige, på trods af næppe at se min familie eller endda blive fanget i søvn, kunne jeg lige have drevet væk fra den bilvask og aldrig sagt noget. Irriteret.

Og der var vi fredag eftermiddag. To mennesker deler historier.

I et split sekund kunne jeg minde Chris om, at der er hyggelige mennesker i denne verden.

Og i et splittet sekund mindede Chris mig om, at vi alle stadig er mennesker, der har brug for kærlighed og venlighed.

Vi sad og talte i yderligere 30 minutter om, hvordan han forsøger at vende sit liv rundt, hvordan jeg blev en professionel højttaler, vores familier og hvordan verden er en slags skøre sted lige nu.

Jeg spurgte Chris, hvis jeg kunne tage et billede for at huske dette øjeblik, og han var enig. Jeg spurgte, om vi kunne holde kontakten, og vi udvekslede oplysninger.

Jeg glemmer aldrig Chris.

Som jeg siger i mine taler, er jeg ligeglad med, hvor du kommer fra, hvad du har i dine lommer eller hvad din fortid er. Alt hvad der betyder noget er, hvor du beslutter dig for at tage dig selv og i sidste ende, som mennesker kræver vi alle sammenhæng.

Som jeg reflekterede over hver eneste detalje i mit korte møde med Chris, kiggede jeg ned på den t-shirt jeg havde på fredag og indså, at det var 2013 Oklahoma 4-H Shirt, jeg modtog efter at have talt på deres statskonference. Det siger, “Bølger af forandring, havets mulighed”. Jeg smilede så stort.

Som en verden. Som menneskehed. Vi fortjener alle venlighed. Livet er for kort. Og vi vil aldrig skabe “Bølger af forandring”, hvis vi ikke starter et sted.

Tak Chris for vores korte interaktion. Du mindede mig om den største lektion af alt i livet, og jeg håber, at du videregiver venlighedstaben til den næste person.

Like this post? Please share to your friends:
00shop