Motivationsbrev til en jobskabelon, motiverende brev

I dette indlæg giver vi dig en meget universel motivationsbrevskabelon til en jobansøgning. Du bør kun ændre / tilføje dataene i parenteserne, og du har et motivationsbrev til en jobansøgning. Men da motiverende brev skal afspejle din personlighed og evne til at udføre de påkrævede opgaver, anbefaler vi dig at se nogle af de forud anførte prøver og tilføje dem i brevet. Godt held!

Motivationsbrev til et job Skabelon

[Arbejdsgivernavn] [Arbejdsgiveradresse] [Arbejdsgiverens telefonnummer] [Arbejdsgiverens email]

Dato: [MM / DD / ÅÅÅÅ] Ref: [Jobtitel på den ledige stilling, du ansøger om eller dens reference hvis angivet]

Kære hr. / Ms [Navn på kontaktpersonen angivet i annoncen, hvis nogen] Jeg skriver dette brev til at ansøge om [Postnavn] på [Organisationens navn]. Jeg så et åbent opkald til applikationerne på [Navn på hjemmesiden eller Aviser]

Jeg er meget bekendt med [Organisationens navn] arbejde, siden jeg [brugte sine produkter eller havde samarbejdet eller fulgt sit arbejde] siden [tidsramme]. Desuden var jeg meget glad for at finde ud af om denne beskæftigelsesmulighed, da jeg opfatter din organisation som en af de førende virksomheder / organisationer i [state the field].

Jeg tror, at min stærke uddannelsesmæssige baggrund og omfattende erfaring inden for [feltet], gør en passende kandidat til den annoncerede stilling. Som du kan se i vedlagte CV, har jeg arbejdet som en [Postion] med [Company] i [X] år. Siden mine ansvarsområder og opgaver var meget svarende til dem, der kræves i din organisations annonce, tror jeg stærkt på, at jeg kan klare alle de delegerede opgaver og opgaver. Som den største succes i denne stilling vil jeg gerne påpege, at jeg har [forklar kortfattet].

På de tidligere indlæg har jeg altid fået fremragende feedback fra mine arbejdsgivere, hvilket viser min stærke forpligtelse til at udføre mit ansvar på professionel og effektiv måde. Jeg kan godt lide at arbejde i et hold, men jeg er også behagelig at arbejde alene. Desuden er jeg [liste de færdigheder, der kræves af opkaldet, for eksempel: god kommunikator, præcis, målorienteret osv.] Takket være min store erfaring med [angiv feltet eller en bestemt stilling].

Jeg opfatter denne beskæftigelsesmulighed som en væsentlig fremgang i min karriere, da [Firma / organisation] er det førende selskab på området. Jeg tror, at arbejde i [Firma / organisation] kan være et godt miljø for at vise mit fulde potentiale og udnytte mine færdigheder og viden. I den linje ser jeg frem til dit opkald til et interview.

Efter anmodning er jeg vedlagt mit CV, hvor du kan finde detaljerede oplysninger om min erfaring og færdigheder. Referencer er tilgængelige på forespørgsel, eller du kan selv henvende dig til nedenstående referencemner. Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller dokumenter, er du velkommen til at ringe til mig på [Telefon nr.] Eller sende mig en e-mail på: [e-mail-adresse].

Din underskrift [Dit navn:] [Adresse:] [Telefonnummer:] [Email:]

Like this post? Please share to your friends:
00shop