Printable Weight Loss Vision Board Skabelon – Carrie Elle

Et visionskort kan hjælpe dig med at præcisere dine mål, fastlægge en plan for at nå dine mål og derefter give dig et værdifuldt sted at tjekke ind og genoprette forbindelse til dine mål hele året. Du, jeg elsker visionsbrædder – af disse grunde, men også for andre.

Først og fremmest – et visionskort kan være hvad du vil have det til at være. Du kan læse dette indlæg med idéforslag og inspiration til vision board for at hjælpe dig med at komme i gang, hvis du er helt ny til vision boarding (du kan også tjekke min vision boardingbog, Gør alting, når det er tilgængeligt i sommer – woohoo!). Nogle mennesker kan lide at oprette et stort, altomfattende visionskort. Andre kan lide at bryde det ned i emner, de vil fokusere på.

Jeg har lavet denne printbare vægttabs visionsbræt skabelon til at hjælpe dig (og jeg!) Skitsere dit vægttab og wellness mål for året.

Vægttab Vision Board Skabelon

Der er mange måder at bruge den på. Jeg har medtaget guidede emner at fokusere på, men du behøver ikke at holde fast i disse emner overhovedet. Du kan dække dem, du ikke kan lide og lave dine egne (brug klistermærker eller washi tape til dette). Du kan også bare tage formatet, eller hvad du kan lide fra denne, og bruge det til at lave dit eget på et andet stykke papir.

Denne vision board skabelon er 8,5 “ved 11” – den perfekte størrelse at holde fast i et bindemiddel eller din planlægger, hvis det er stort nok. Tidligere har jeg haft et lignende visionskort på bagsiden af min planlægger.

Du vil bemærke, at der er nogle bekræftelseskort knyttet til visionskortet. Jeg har lavet disse printbare vægttabs bekræftelseskort til at gå med dette visionskort (og enhver anden visionskabelon, jeg laver).

Jeg har udfyldt dette ved at bruge en række blandede medier – klistermærker, håndskrift, doodles og citatkort.

Din visionskort behøver ikke at se min visionskort. Det er helt okay at bare skrive i et par ord for hver sektion, eller brug klistermærker. Du kan endda udskære billeder fra magasiner (jeg gør det hele tiden) eller bruge dine egne fotos. Tricket er ikke at lade dig blive hængt på, hvordan det ser ud så meget som det siger … det skal tale til dig, og vær noget, du kan se tilbage på hele året.

Men med det sagt … kan du også bruge dette til at gøre kortsigtede mål. Hvis dit langsigtede mål er at tabe 50 pund, kan det kun være det første lille ben på din rejse. Du kan lave så mange af dem som du har brug for! Jeg laver en lille visionstavle hver måned i min planlægger (bare en lille … intet svært). Jeg kan også gerne skitsere ideer og drømme i min kuglebog.

Du kan downloade dit vægttabs visionsskabelon nedenfor.

Og mens vi taler vægttab … Jeg vil dele nogle ressourcer til dig. Der er en million måder at tabe, som jeg er sikker på, du ved. Jeg tror, at de fleste af dem vil arbejde, hvis du er konsistent. Men jeg er virkelig forelsket i 21-dages Fix. Du kan læse om min erfaring på planen her. Denne hjemmeside er fyldt med 21-dages fix-opskrifter og indhold, der hjælper dig med at få succes på løsningen.

Jeg har også fået noget af indholdet af Weight Watchers (dette er et andet program, jeg har prøvet og tror på). Start her med min mest populære Weight Watchers-indlæg, hvis du leder efter sunde opskrifter.

Bliv medlem på Facebook for mere vision board help, tons (tons, y’all!) Af sunde opskrifter og gratis printables.

Og sørg for at tjekke nedenstående stillinger – jeg tror du vil også lide dem!

Like this post? Please share to your friends:
00shop