Spørgsmål til alle, der bruger Motive Products Pressure Bleeder – Mazda RX7 Forum

Jeg har lige købt en af disse ting for at få bremse og kobling blødning en en person operation, og det fungerer ganske godt.

Bare et problem. FC bruger gevindskårne 45 mm hætter til både koblings- og bremsecylinderreservoarerne, så jeg bestilte # 0109 “Black Label European Bleeder Kit”, der følger med deres billet aluminium adapter # 1109. Adapteren lavede en perfekt tætning på koblingen, men glider faktisk ud af bremsebeholderen, ligesom du strammer den. Jeg kunne alligevel bruge det ved at strakke det tæt på mastercylinderen med nogle ekstra lange plastikbøsninger, men det lækkede stadig en lille smule. Problemet synes at være, at trådene i den fancy billet aluminiumshætte er meget flade og ikke går i indgreb med trådene på reservoiret (selv om det virker mærkeligt, at det fungerer så godt på koblingen).

FWIW, sælger de også en 45 mm gevindskruet plast adapter (# 1100). Jeg undrer mig over, om det måske ikke har dybere tråde.

Jeg gjorde nogle søgninger, og nogle FD-fyre har ikke haft problemer ved at bruge de nøjagtigt tilpassede caps på deres biler. Jeg kunne ikke finde nogen med en FC, der bruger en præcis-fit hætte, men en fyr sagde, at han kan lide Universal-adapteren (# 1101), men andre steder på nettet har jeg læst dårlige ting om “Universal” Adaptere lækker.

Har nogen nogen førstehånds erfaring med nogen af disse adaptere, de kan dele? Tak!

Like this post? Please share to your friends:
00shop